Opetelkaa saatana puhumaan ja pukeutumaan!

Mihin ovat käytöstavat kadonneet kun kahvilaan tai baariin mennessä baarimikko sanoo ”Mitäs sulle” tai osoittaa pelkästään sormella että nyt on minun vuoroni. En minä saatana ole samassa asemassa jos hän on töissä ja minä olen asiakkaan enkä varsinkaan ole ehtinyt baarimikon kanssa tehdä vielä sinunkauppoja. Toinen ärsyttävä asia ovat PÄÄHINEET joita pidetään sisällä. Eivätkö nykyajan mössömiehet tiedä että ainoastaan naiset pitävät hattua sisällä. Lisäksi pipopäässämeininkiä näkee ihan henkilökunnallakin. Hyi miten epähygieenistä.

Ja mikä vituttaa myös suunnattomasti ovat miehet, jotka käyttävät sanaa ”meitsi”. En ikinä palkkaisi työpaikalleni nahjusta, joka käyttää sanaa ”meitsi”. Jos meitsi on meitsi, niin teitsi on teitsi ja heitsi on heitsi?

Kolmas asia, opetelkaa nyt perkele pukeutumaan kaupungissa! Jo huhtikuun lopussa paskojen vaalien jälkeen näki ihmiset värjöttelemässä kaupungilla t-paidassa, shortseissa ja sandaaleissa kun vikat lumet oli sulanu ja aurinko pilkisti tänne persemaahan. Ei vittu tartte pukeutua shortseihin kaupungilla HALOO. Jos oot menossa hietsuun niin sitte shortsit päälle mutta onko tämä 15-20 astetta niin kuuma että täytyy olla shortseissa kaupungilla? Puhumattakaan näistä ääliöistä jotka kulkee kaupungilla ilman paitaa. Nyt ei olla savannilla eikä menossa paskalla hiasella kirkonkylälle raittia pitkin Salessa käymään. Vittu miten landepaukkumeininkiä, hävettää oikein ihan turistienkin puolesta. Menkää vaikka italiaan tai pariisiin kattomaan niin ei siellä kukaan kulje nännit paljaana.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti